Ontbijtkok

Solliciteer nu

Ontbijtkok

Canvas is een plek voor dag en nacht. Waar dineren en dansen hand in hand gaan. Neem een ontbijtje, het eerste biertje van de dag of wacht op de lichtjes van de nacht. Laat je verbazen door het overrompelende uitzicht, loop een verse kater op of leeg je hoofd op het terras.

Restaurant Canvas – op de zevende verdieping van Volkshotel – is op zoek naar enthousiaste en ervaren ontbijtkok. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is Canvas een plek voor ontbijt, lunch, diner en cocktails. Een ontmoetingsplek waar veel verschillende mensen zich kruisen. Heb je geen ruzie met je wekker in de ochtend en zie jij het klaarmaken van een dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet als een leuke uitdaging? Dan word jij misschien onze nieuwste collega.

Jij bent

  • Een ochtendmens
  • Een zelfstandig werkend kok (ontbijtkok is een pré)
  • Bekend met werken volgens HACCP richtlijnen
  • Altijd op tijd
  • In ieder geval beschikbaar op zondag en maandag (per direct is een pré)
  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)?

Zo ziet je dag er uit
Je dienst start maandag om 06:00. In een uur tijd start je de keuken op en bereid je alle verse producten voordat de eerste gasten er zijn. Tussen 07:00 en 11:00 zorg je ervoor dat het buffet voldoende gevuld is om alle (hotel)gasten van een lekker ontbijtje te voorzien. Tussendoor help je je collega’s met het maken van broodjes voor BQT partijen en andere keukenwerkzaamheden. Als je dienst er om 14:00 op zit, is de keuken weer helemaal schoon, klaar voor gebruik en nemen je collega’s het over voor de lunch en diner. Na je dienst even ontspannen? Plons nog even in de hot tubs en sauna op de achtste verdieping. Hier mag je gratis gebruik van maken. Nog niet naar huis? Dat hoeft niet, je krijgt als medewerker korting op alles in het hotel (programmering, kamers, eten en drinken). Daarnaast mogen alle medewerkers gratis meedoen aan de wekelijkse yogalessen van Volkshotel.

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam zelf en bouwen aan een divers en inclusief personeelsbestand. Deze vacature staat open voor elke kandidaat die zich hierin herkent.

Wat bieden we
Aantal te werken dagen in overleg. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volksverjaardagsfeest.

Ben jij de ontbijtkok die we zoeken? Solliciteer dan nu.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.