(Junior) Sous Chef Volkshotel/Canvas
Volkshotel is looking for an enthusiastic (junior) sous chef. From early in the morning until late at night, Volkshotel is a place for breakfast, lunch, dinner and cocktails. With restaurant Canvas, cafe Werkplaats and many events, Volkshotel is a diverse place to work as a (junior) sous chef. In this position you are directly under the supervision of the executive chef and you are jointly responsible for all things food related. Do you enjoy working in a creative and international environment and do you have at least four years of relevant work experience as a chef or sous chef? Then you might become our new colleague.
Responsibilities:
What we offer:
It concerns a job for 38 hours a week. Salary is in accordance with the horeca CAO scale 6 or 7. As an employee of Volkshotel you can spend a night in the hotel every year for free. In addition, you can also count on the following: an extra day of vacation, a discount on everything in the building, fun drinks with colleagues and the Volkshotel anniversary party every year.
Are you the (junior) sous chef we are looking for? Then apply now.
Acquisition in response to this advertisement is not appreciated.
Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.
De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.
Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.
Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.