Ontbijt Medewerker Canvas

Solliciteer nu

Ontbijt Medewerker Canvas

Canvas is een plek voor dag en nacht. Waar dineren en dansen hand in hand gaan. Neem een ontbijtje, het eerste biertje van de dag of wacht op de lichtjes van de nacht. Laat je verbazen door het overrompelende uitzicht, loop een verse kater op of leeg je hoofd op het terras.

Zoek jij een leuke baan? Restaurant Canvas – op de zevende verdieping van Volkshotel – is op zoek naar enthousiaste en ervaren medewerkers voor het ontbijt in de ochtend. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is Canvas een plek voor ontbijt, lunch, diner en cocktails. Een ontmoetingsplek waar veel verschillende mensen elkaar kruisen. Vind je het leuk om in een creatieve en internationale omgeving te werken, ben je gastgericht en is lopen met vier borden voor jou geen enkel probleem? Dan word jij misschien onze nieuwste collega.

Ben jij:

  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)?
  • Representatief, sociaal vaardig en gastgericht?
  • Een echte vroege vogel en bereid om voor het licht is naar jouw werk te gaan?

Zo ziet je dag eruit:

Na je dienst even goed rekken en strekken? Dat kan. Alle medewerkers mogen gratis meedoen aan de wekelijkse yogalessen van Volkshotel. Als eerste klok je in en pak je de lift naar de zevende verdieping. De sfeer in Canvas is vrij en informeel, dus je hoeft je niet om te kleden. In Canvas mag je jezelf zijn. Dan begint je dienst, waar je samen met een team van gedreven collega’s, ervoor zorgt dat onze gasten niets tekort komt. Als echte vroege vogel verzorg jij samen met collega’s het ontbijt(buffet) voor onze hotel gasten. Canvas serveert ontbijt, lunch en diner aan gasten van over de hele wereld, of van ‘gewoon om de hoek’. Blijven hangen na je dienst? Je bent niet de enige, want werken met uitzicht over de stad Amsterdam is mooi, maar daarna er zelf van genieten met een sluitdrankje misschien nog wel mooier. Plons na je dienst nog even in onze hot tubs en sauna op de achtste verdieping. Hier mag je gratis gebruik van maken. Nog niet naar huis? Dat hoeft niet, je krijgt als medewerker korting op alles (programmering, kamers, eten en drinken) in het hotel.

Wat vinden we verder belangrijk?

  • Flexibiliteit en punctualiteit
  • Stressbestendigheid
  • Doorzettingsvermogen

Wat bieden wij:

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 38 uur per week. Je werktijden zijn vanaf 6 uur 's ochtends. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden en ervaring. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij de ontbijt medewerker die we zoeken? Solliciteer dan nu.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

De diverse functionaliteiten van de ruimte maken van Canvas een plek die constant in beweging is. Publieksstromen wisselen elkaar af, vullen elkaar aan en overlappen op veel tijden, waardoor er een interessante mix van mensen ontstaat die wellicht allemaal met een andere insteek naar deze plek zijn gekomen. 

Canvas is toegankelijk, ongedwongen en pretentieloos, maar levert wel kwaliteit en goede service tegen een betaalbare prijs. Canvas moet een plek zijn waar je komt aanwaaien en snel ‘per-ongeluk’ blijft hangen. Hier ontmoet je mensen die je anders nooit zou spreken. Door de ongedwongen en daardoor gezellige sfeer laat iedereen hun status minder gelden en kunnen er interessante ontmoetingen ontstaan. 

In Canvas is iedereen welkom, want het is juist de verscheidenheid aan mensen dat Canvas zo bijzonder maakt. De muziek en het eten staan niet op de eerste plek; de gasten komen voor een leuke tijd en de gezellige sfeer.

We stimuleren de talrijke ontmoetingen die in Canvas plaatsvinden. Van zakelijk ontmoetingen, tot vriendschappelijke etentjes, tot een lekkere flirt aan de bar of op de dansvloer. Maar denk ook aan de ontmoetingen tussen dag en nacht, eten en dansen, etc.


Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen. Canvas is een plek waar je naartoe gaat om plezier te hebben.

We blijven graag bij onszelf. We zijn nuchter, zonder poespas maar altijd amicaal en warm. We laten graag onze eigen smaak zien, zowel in het eten als de muziek en inrichting.

Door pretentieloosheid, gastvrijheid en betaalbaarheid willen we een ongedwongen, vanzelfspreked de en gezellige sfeer creëren waarin iedereen zich welkom voelt.