Kantine medewerker

Solliciteer nu

Kantine medewerker

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, sound bar, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 216 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Voor Volkshotel zijn wij op zoek naar een nieuwe kantinemedewerker. Dat betekent dat jij ervoor zorgt dat al je collega’s en broedplaats huurders tijdens hun dienst bij jou aan kunnen schuiven voor de lunch om op te laden voordat ze weer aan de bak gaan. Vind je het leuk om in een creatieve en internationale omgeving te werken? Ben jij zorgzaam en sociaal? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Jij bent…

  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving);

  • Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt;

  • Iemand die makkelijk schakelt en flexibel ingesteld is;

  • Iemand die collegiaal en sociaal is ingesteld.

Zo ziet je dag eruit:

Je bent werkzaam in de kantine van Volkshotel, waar je collega’s komen lunchen en de huurders van de Broedplaats. De sfeer in Volkshotel is vrij en informeel, dus je hoeft je niet om te kleden. Eenmaal binnen bereidt je het lunchbuffet voor, houdt je aan de arbo-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften (HACCP) en je kunt een praatje maken met je collega’s. Je hebt het overzicht over de ruimtes en houdt deze netjes.

Wil je na je dienst nog blijven hangen? Gezellig! Plons nog even in onze hot tubs en sauna op de achtste verdieping. Hier mag je gratis gebruik van maken. Nog niet naar huis? Dat hoeft niet, je krijgt als medewerker korting op alles  in het hotel.


Wat bieden wij:

Het betreft een oproepovereenkomst voor 16 uur, verdeeld over 3 dagen per week. Woensdag, donderdag en vrijdag zullen je werkdagen zijn.  Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij de kantinemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan nu.

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam zelf en bouwen aan een divers en inclusief personeelsbestand. Deze vacature staat open voor elke kandidaat die zich hierin herkent.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)


Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.