General Cleaner Nacht

Solliciteer nu

General Cleaner Nacht PT/FT

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, sound bar, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 216 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Ben jij een nachtuil met oog voor detail en is orde en netheid je tweede natuur? Dan pas je goed in ons housekeeping team. Als general cleaner nacht ben je een belangrijk gezicht voor Volkshotel. Je zorgt ervoor alle openbare ruimtes, van de Badplaats op de 8ste tot de soundbar in de kelder, blinkend schoon zijn.

Ben jij:

  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)?

  • De Nederlandse en/of Engelse taal machtig en minstens 18 jaar oud?

  • Geobsedeerd met orde en netheid?

  • Bereid om meerdere nachtdiensten per week te werken?

  • Beschikbaar in het weekend?

  • Een proactief persoon?

Hoe je werknacht eruit ziet:
Bij aanvang van je dienst check je de briefing van je leidinggevende. Dan begint je dienst. Als nacht schoonmaker ben je een belangrijk gezicht voor Volkshotel. Je zorgt ervoor dat alles, van de openbare ruimtes tot onze meubels en gangen, schoon, opgeruimd en stofvrij zijn. Daarnaast meld je eventuele technische mankementen aan de nachtreceptionist. Voordat je dienst eindigt, zorg je ervoor dat al het afval en puin op de juiste manier wordt opgeslagen en afgevoerd. Je maakt deel uit van ons Housekeeping-team en wordt begeleid door de Housekeeping Supervisor. Tijdens je dienst is er altijd iemand bij de receptie die je bijstaat in geval van nood. Om dit goed te kunnen doen ontvang je een BHV-training. Even ontspannen na het werk? Geen probleem. Plons nog even in onze hot tubs en sauna op de achtste verdieping. Hier mag je gratis gebruik van maken. Je krijgt daarnaast als medewerker korting op alles (programmering, kamers, eten en drinken) in het hotel.

Wat we verder belangrijk vinden:

  • Verantwoordelijkheidsgevoel

  • Bereidheid tot het volgen van een BHV-training

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam zelf en bouwen aan een divers en inclusief personeelsbestand. Deze vacature staat open voor elke kandidaat die zich hierin herkent.

Wat bieden we?
Salaris op basis van Horeca CAO  schaal 3  en een contract direct vanuit Volkshotel. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Heb je interesse om onze nieuwe general cleaner in de nacht te worden? Solliciteer dan nu.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.