Zelfstandig werkend kok

Solliciteer nu

Zelfstandig werkend kok

Canvas is een plek voor dag en nacht. Waar dineren en dansen hand in hand gaan. Neem een ontbijtje, het eerste biertje van de dag of wacht op de lichtjes van de nacht. Laat je verbazen door het overrompelende uitzicht, loop een verse kater op of leeg je hoofd op het terras.

Restaurant Canvas – op de zevende verdieping van Volkshotel – is op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende kok. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is Canvas een plek voor ontbijt, lunch, diner en cocktails. Een ontmoetingsplek waar veel verschillende mensen elkaar kruisen. Vind je het leuk om in een creatieve en internationale omgeving te werken en heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring? Dan word jij misschien onze nieuwste collega.

Ben jij:

  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)?
  • Stressbestendig en minimaal 18 jaar oud?
  • Flexibel, punctueel, sociaal vaardig en spreek je Engels?
  • Creatief en heb je plezier in het koksvak met je HACCP op zak?

Zo ziet je dag er uit:

Voor je dienst even goed rekken en strekken? Dat kan. Alle medewerkers mogen gratis meedoen aan de wekelijkse yogalessen van Volkshotel. Vervolgens klok je in en pak je de lift naar de zevende verdieping. Dan begint je dienst, je betreedt de keuken waar je samen met een team van gedreven collega’s, ervoor zorgt dat onze gasten niets tekort komen. Je bereidt gerechten volgens het recept en houdt je werkomgeving schoon. Je maakt bestellingen gereed middels à la minute kook werkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructies met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Blijven hangen na je dienst? Je bent niet de enige, want werken met uitzicht over de stad Amsterdam is mooi, maar daarna er zelf van genieten met een sluitdrankje misschien nog wel mooier. Je krijgt als medewerker bovendien korting op alles (programmering, kamers, eten en drinken) in het hotel.

Wat vinden we verder belangrijk?

  • Je communicatieve vaardigheden
  • Je doorzettingsvermogen
  • De snelheid waarmee je je werk doet
  • Begrip en uitvoering van de HACCP

Wat bieden we?

Het betreft een aanstelling voor 2-5 dagen per week. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden, leeftijd en ervaring. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam zelf en bouwen aan een divers en inclusief personeelsbestand. Daarom roepen we iedereen die zich herkent in onze vacatures op om te reageren.

Ben jij de zelfstandig werkend kok die wij zoeken? Solliciteer dan nu.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.