Assistent Manager Canvas

Solliciteer nu

Assistent Manager Canvas

Canvas is een plek voor dag en nacht. Waar dineren en dansen hand in hand gaan. Neem een ontbijtje, het eerste biertje van de dag of wacht op de lichtjes van de nacht. Laat je verbazen door het overrompelende uitzicht, loop een verse kater op of leeg je hoofd op het terras.

Voor restaurant Canvas zijn we op zoek naar een enthousiaste assistent manager. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is Canvas een plek voor ontbijt, lunch, diner en cocktails. Een ontmoetingsplek waar veel verschillende mensen elkaar kruisen. Vind je het leuk om in een creatieve en internationale omgeving te werken, heb je minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie en kun je leidinggeven aan minimaal vijf collega’s? Dan word jij misschien onze nieuwe assistent manager.

Ben jij:

  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)?
  • De Nederlandse taal machtig?
  • Representatief, sociaal vaardig en gastgericht?
  • Stressbestendig, flexibel en inzetbaar tijdens de avond, nacht en weekenden?

Zo ziet je dag eruit:

Voor je dienst even goed rekken en strekken? Dat kan. Alle medewerkers mogen gratis meedoen aan de wekelijkse yogalessen van Volkshotel. Daarna klok je in en ga je aan de slag. Je bekijkt de roosters voor de aankomende tijd en zorgt voor genoeg enthousiast en getraind personeel zodat er geen lege borden en glazen op tafel komen te staan. Als je zelf op de vloer staat begint je dienst in Canvas. Je zorgt er hier voor dat alle gasten een topavond hebben, motiveert je team (± 15 medewerkers) en kijkt waar we nog kunnen verbeteren qua kwaliteit, service en plezier. Hierna pak je de lift van de zevende verdieping naar Doka in de kelder. Hier neem je met de shiftleader de nacht door en zorg je ervoor dat onze bezoekers een mooie tijd beleven. Hoewel je verantwoordelijk bent voor Canvas ben je je ook bewust van de gastervaring van iedereen in het gebouw. Hiervoor heb je nauw contact met andere afdelingen. Blijven hangen na je dienst? Je bent niet de enige. Drink nog gezellig een sluitdrankje met je collega’s of plons nog even in onze hot tubs en sauna op de achtste verdieping. Hier mag je gratis gebruik van maken.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het leidinggeven van de dagelijkse werkzaamheden in Canvas
  • Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van onze service en producten
  • Realisatie van kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen zoals arbeidsproductiviteit en omzet
  • Trainen, begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers

Wat bieden wij:

Het betreft een aanstelling voor 38 uur per week. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden, leeftijd en ervaring. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij de assistent manager die we zoeken? Solliciteer dan nu.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

De diverse functionaliteiten van de ruimte maken van Canvas een plek die constant in beweging is. Publieksstromen wisselen elkaar af, vullen elkaar aan en overlappen op veel tijden, waardoor er een interessante mix van mensen ontstaat die wellicht allemaal met een andere insteek naar deze plek zijn gekomen. 

Canvas is toegankelijk, ongedwongen en pretentieloos, maar levert wel kwaliteit en goede service tegen een betaalbare prijs. Canvas moet een plek zijn waar je komt aanwaaien en snel ‘per-ongeluk’ blijft hangen. Hier ontmoet je mensen die je anders nooit zou spreken. Door de ongedwongen en daardoor gezellige sfeer laat iedereen hun status minder gelden en kunnen er interessante ontmoetingen ontstaan. 

In Canvas is iedereen welkom, want het is juist de verscheidenheid aan mensen dat Canvas zo bijzonder maakt. De muziek en het eten staan niet op de eerste plek; de gasten komen voor een leuke tijd en de gezellige sfeer.

We stimuleren de talrijke ontmoetingen die in Canvas plaatsvinden. Van zakelijk ontmoetingen, tot vriendschappelijke etentjes, tot een lekkere flirt aan de bar of op de dansvloer. Maar denk ook aan de ontmoetingen tussen dag en nacht, eten en dansen, etc.


Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen. Canvas is een plek waar je naartoe gaat om plezier te hebben.

We blijven graag bij onszelf. We zijn nuchter, zonder poespas maar altijd amicaal en warm. We laten graag onze eigen smaak zien, zowel in het eten als de muziek en inrichting.

Door pretentieloosheid, gastvrijheid en betaalbaarheid willen we een ongedwongen, vanzelfspreked de en gezellige sfeer creëren waarin iedereen zich welkom voelt.