Afwasser Canvas

Solliciteer nu

Afwasser Canvas

Canvas is een plek voor dag en nacht. Waar dineren en dansen hand in hand gaan. Neem een ontbijtje, het eerste biertje van de dag of wacht op de lichtjes van de nacht. Laat je verbazen door het overrompelende uitzicht, loop een verse kater op of leeg je hoofd op het terras.

Restaurant Canvas – op de zevende verdieping van Volkshotel – is op zoek naar een afwasser. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is Canvas een plek voor ontbijt, lunch, diner en cocktails. Een ontmoetingsplek waar veel verschillende mensen elkaar kruisen. Werk jij snel en grondig? Dan word jij misschien onze nieuwste collega.

Ben jij:

  • Minimaal 18 jaar oud?

  • Stressbestendig en flexibel (werken tot minimaal 1 uur ‘s nachts is geen probleem voor jou)?

  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)

  • Spreek je Nederlands en/of Engels?


Zo ziet je dag eruit:
Plons voor je dienst nog even in onze hot tubs en sauna op de achtste verdieping. Hier mag je gratis gebruik van maken. Vervolgens klok je in en pak je de lift naar de zevende verdieping. Als afwasser van Canvas en het Volkshotel werk je in het hart van de operatie en zorg je ervoor dat alle afwas snel en grondig gebeurt. Daarnaast zorg je er na het sluiten van de keuken voor, dat deze weer schoon en fris is voor de volgende dag. Je bent flexibel inzetbaar en maakt als het rustig is ook andere plekken in Volkshotel netjes. Blijven hangen na je dienst? Dat kan, je krijgt als medewerker namelijk korting op alles (programmering, kamers, eten en drinken) in het hotel.

Wat vinden we verder belangrijk?

  • Goed begrip en uitvoering van de HACCP


Wat bieden we?
Het betreft een aanstelling voor 20-30 uur per week, 3-4 dagen per week. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, wekelijkse yogalessen, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij de afwasser die we zoeken? Solliciteer dan nu.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.