Toilet host Doka

Solliciteer nu

Toilet host Doka

Doka is een ondergrondse en intieme sound bar waar de nacht, muziek en andere vormen van cultuur samenkomen. Het programma van Doka komt tot stand door samenwerkingen met Broedplaats VKG – de creatieve studio’s binnen Volkshotel – en artistiek talent binnen én buiten Amsterdam. Dit maakt Doka de huiskamer en het verlengstuk van dj’s, kunstenaars, live bands en andere creatieven.

Zoek jij een leuke nachtelijke bijbaan? Sound bar Doka – in de kelder van Volkshotel – is op zoek naar een enthousiaste toilet host. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat de toiletten te allen tijde hygiënisch en gebruiksklaar zijn. Naast het schoonhouden van de toiletten ben jij ook verantwoordelijk voor het kasbeheer en het beheren van de voorraad. Vind je werken in de nacht geen enkel probleem en vind je het leuk om zorg te dragen voor de toiletten? Dan word jij misschien onze nieuwste collega.

Wat wij van je vragen:

 • Schoonhouden van de toiletten;
 • Een gezellige sfeer creëren;
 • Zorgen dat gasten de ruimtes alleen voor toiletgebruik gebruiken;
 • Zorgen dat gasten betalen en het beheren van de kas;
 • Bijvullen van de voorraad en beheer;
 • Vragen van gasten beantwoorden.

Ben jij:

 • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)?
 • Representatief, sociaal vaardig en gastgericht?
 • Beschikbaar of vrijdag- en/of zaterdagnacht?
 • Een charismatisch en vriendelijk persoon?
 • Per direct beschikbaar?

Wat bieden we?

Het betreft een (oproep)overeenkomst, waarbij een minimale beschikbaarheid van 1 weekendnacht per week wordt gevraagd. Werktijden zijn vrijdag- en/of zaterdagnacht van ongeveer 23.00 tot 06.00. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, gratis yoga/hot tubs/sauna, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij de toilet host die we zoeken? Solliciteer dan nu.

In Doka voert geluid de boventoon. Vanuit de sound bar zenden DJs, bands, en creatieven hun klanken de wereld in. De kelder is de plek waar verschillende subculturen elkaar ontmoeten. Relax of laat jezelf gaan. Hier kan het escaleren terwijl je onzichtbaar blijft. 

We stimuleren de talrijke ontmoetingen die in Canvas plaatsvinden. Van zakelijk ontmoetingen, tot vriendschappelijke etentjes, tot een lekkere flirt aan de bar of op de dansvloer. Maar denk ook aan de ontmoetingen tussen dag en nacht, eten en dansen, etc.


Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen. Canvas is een plek waar je naartoe gaat om plezier te hebben.

We blijven graag bij onszelf. We zijn nuchter, zonder poespas maar altijd amicaal en warm. We laten graag onze eigen smaak zien, zowel in het eten als de muziek en inrichting.

Door pretentieloosheid, gastvrijheid en betaalbaarheid willen we een ongedwongen, vanzelfspreked de en gezellige sfeer creëren waarin iedereen zich welkom voelt.