Senior Medewerker Receptie en Reserveringen

Solliciteer nu

Senior Medewerker Receptie en Reserveringen

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, sound bar, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 216 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Voor de receptie van Volkshotel zijn we op zoek naar een senior medewerker receptie en reserveringen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is Volkshotel een plek voor ontbijt, lunch, diner, cocktails en natuurlijk slapen. De receptie is het kruispunt waar iedereen samenkomt. Vind je het leuk om in een creatieve en internationale omgeving te werken en ben je graag onder de mensen? Dan ben jij misschien de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn.

Ben jij:

  • Iemand met minimaal 2 jaar ervaring als receptionist of een soortgelijke functie?
  • Gastgericht, stressbestendig en representatief?
  • Goed in Nederland en Engels en spreek je misschien nog een andere taal?
  • Woonachtig in Amsterdam?
  • Flexibel, ook in het weekend en de avond beschikbaarheid?

Zo ziet jouw dag eruit:

Voor je dienst even goed rekken en strekken? Dat kan. Alle medewerkers mogen gratis meedoen aan de wekelijkse yogalessen van Volkshotel. Dan begint je dienst, waar je als gezicht van Volkshotel hotelgasten met een glimlach in- en uitcheckt. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor alle overige bezoekers van het gebouw. Wil een gast een fiets huren? Dan zorg jij dat dat goed komt. Wil iemand vanavond een tafeltje reserveren in restaurant Canvas? Geen probleem, dat regel jij ook. Daarnaast beantwoord je inkomende vragen via de mail en telefoon, voer je lichte administratieve taken uit en maak je kamerreserveringen voor bedrijven. Bij calamiteiten ben jij de eerste die handelt en zet je het bedrijfsnoodplan in werking. Zo is geen dag hetzelfde. Blijven hangen na je dienst? Plons na je dienst nog even in onze hot tubs en sauna op de achtste verdieping. Hier mag je gratis gebruik van maken. Nog niet naar huis? Dat hoeft niet, je krijgt als medewerker korting op alles (programmering, kamers, eten en drinken) in het hotel.

Wat vinden we verder nog belangrijk?

  • Je efficientie, betrouwbaarheid en je bijdrage aan de team spirit
  • Je bent bereid om indien nodig een nachtdienst te werken
  • Bekendheid met PMS systeem IDPMS is een pré

Wat bieden wij:

Het betreft een aanstelling voor minimaal 16 uur per week per week. Meer uren mogelijk in nader overleg. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: Lunch/diner tijdens je dienst, een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Solliciteer dan direct hier online.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.