Open sollicitatie

Solliciteer nu

Open sollicitatie

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, nachtelijke cocktailbar, club, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 216 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Als Volkshotel zoeken we geregeld nieuwe medewerkers om ons team te versterken. Bekijk dus regelmatig onze vacaturesite om niets te missen. Staat daar niets tussen dat past bij jouw ambities en ervaring maar weet je zeker dat je goed zou passen bij Volkshotel? Stuur ons dan een open sollicitatie waarin je duidelijk maakt naar wat voor soort functie je op zoek bent en wat je meebrengt aan kennis en ervaring. We kunnen je CV en motivatie dan oppakken bij toekomstige vacatures.

Wat bieden we?
Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar een keer gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: Een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam zelf en bouwen aan een divers en inclusief personeelsbestand. Deze vacature staat open voor elke kandidaat die zich hierin herkent.

Zoeken we jou? Solliciteer dan nu.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.