Medewerker Technische Dienst

Solliciteer nu

Medewerker Technische Dienst

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, sound bar, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 216 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Volkshotel is op zoek naar een medewerker technische dienst. Er gebeurt veel in en om het oude Volkskrantgebouw en soms gaat er wat stuk of is iets toe aan een onderhoudsbeurt. Het TD-team zorgt ervoor dat alles in het gebouw werkt. Van lichtknopjes tot de bouw van een compleet nieuwe verdieping met 24 studio-appartementen. Als Medewerker Technische Dienst ben je onderdeel van het TD-team en heb je een ondersteunende functie. Vind je het leuk om in een creatieve en internationale omgeving te werken en ben je handig, positief ingesteld en leergierig? Dan word jij misschien onze nieuwste collega.

Ben jij:

  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)
  • De Nederlandse en/of Engelse taal machtig
  • Flexibel, inzetbaar 7 dagen per week en beschikbaar voor oproepdiensten
  • Klant en servicegericht
  • Een handige en harde werker
  • Iemand met aandacht voor netheid en kwaliteit
  • Resultaatgericht

Zo ziet jouw dag eruit
Je dag begint om 08.00 met een lekkere bak koffie. Ondertussen loop je de onderhouds- en reparatielijsten door met de Manager Technische Dienst en ga je aan de slag. Er zijn altijd wel een aantal ad hoc werkzaamheden die niet op deze lijst staan en tussendoor komen. Op deze manier is geen dag hetzelfde.  Blijven hangen na je dienst? Plons dan nog even in onze hot tubs of ontspan in de sauna op de achtste verdieping. Hier mag je gratis gebruik van maken. Nóg niet naar huis? Dat hoeft ook niet, want je krijgt als medewerker korting op alles in het hotel (programmering, kamers, eten en drinken).

Wat bieden wij?
Het betreft een aanstelling voor 38 uur per week. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar een keer gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: lunch tijdens je dienst, een extra vakantiedag, gratis wekelijkse yogalessen in Volkshotel, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij de Medewerker Technische Dienst die we zoeken? Solliciteer dan nu.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.