Parttime/Fulltime Medewerker Housekeeping - Room Attendant

Solliciteer nu

Parttime/Fulltime Medewerker Housekeeping - Room Attendant 

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, sound bar, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 216 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Heb jij oog voor detail en ben je flexibel inzetbaar en is orde en netheid je tweede natuur? Dan pas je goed in ons housekeeping team. Als medewerker housekeeping ben je een belangrijk gezicht van Volkshotel. Jij zorgt ervoor dat onze hotelkamers blinkend schoon en stofvrij zijn en bent een zichtbaar onderdeel van het hotel.

Ben jij:

  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)?

  • De Nederlandse en/of Engelse taal machtig?

  • Een teamspeler?

  • Gastgericht?

  • Geobsedeerd met orde en netheid

Zo ziet jouw dag eruit:
Voor je dienst even goed rekken en strekken? Dat kan. Alle medewerkers mogen gratis meedoen aan de wekelijkse yogalessen van Volkshotel. Bij aanvang van je dienst klok je in en kleed je om in de kleedkamers. Vervolgens krijg je een briefing van je supervisor. Dan begint je dienst. Met jouw werk zorg je voor een goede eerste indruk van de hotelkamers. Dat betekent o.a.: strak opgemaakte bedden, schone vloeren en het aanvullen van handdoeken. Maar ook, het signaleren van technische mankementen en het begroeten van onze gasten in de wandelgangen. In je pauze praat je gezellig bij met je collega’s. Is je dienst afgelopen? Je hoeft nog niet naar huis. Plons nog even in onze hot tubs en sauna op de achtste verdieping. Hier mag je gratis gebruik van maken. Je krijgt daarnaast als medewerker korting op alles (programmering, kamers, eten en drinken) in het hotel.

Wat vinden we verder belangrijk?

  • Je kan snel werken (de doelstelling voor onze standaard check-out kamer is om die binnen 21 minuten schoon te hebben)

  • Je hebt een fysiek sterk gestel

  • Je bent lenig (bijvoorbeeld voor het bereiken van onze hoogslapers)

  • Ervaring met werken met productiviteit targets is een pré

  • Je bent beschikbaar in de weekenden

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam zelf en bouwen aan een divers en inclusief personeelsbestand. Deze vacature staat open voor elke kandidaat die zich hierin herkent.

Wat bieden we?
Het betreft een aanstelling voor 6 uur per dag, 5 dagen in de week. Salarisniveau op basis van de horeca CAO (referentiefunctie T.3.I schaal 3 €2.204,48 - €2.386,19 per maand) en een contract direct vanuit Volkshotel. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij de Room Attendant die wij zoeken? Solliciteer dan nu.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.