Medewerker Finance

Solliciteer nu

Medewerker Finance

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, sound bar, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 216 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Als medewerker financiële administratie ben je samen met je collega’s van het finance team verantwoordelijk voor de administraties van het hotel, de restaurants, bars en club. Er gebeurt veel binnen de muren van Volkshotel en elke dag kan anders verlopen. Jij laat je hierdoor niet afleiden en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden van de afdeling netjes en op tijd worden afgerond. Flexibel en leergierig als jij bent kijk je waar je kunt helpen en denk je mee over oplossingen omtrent verschillende administratieve zaken. Je rapporteert aan de financieel manager. Heb jij zin in een veelzijdige en afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden en leuke collega's? Lees dan vooral verder.

Verantwoordelijkheden:

 • Je maakt deel uit van de crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie.
 • Je ondersteunt de correcte en tijdige maandafsluiting.
 • Het verwerken van bankafschriften en grootboekmutaties.
 • Het controleren en afstemmen van binnenkomende betalingen.

Wat vragen wij:

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur Bedrijfsadministrateur of Business administration & control of Hotelschool
 • Je hebt kennis en ervaring met een hotel en/of horeca administratie(pre)
 • Je hebt ervaring met financiële software en Excel
 • Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en stressbestendig
 • Je bent flexibel, pro-actief, oplossings- en resultaatgericht
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in Amsterdam

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam zelf en bouwen aan een divers en inclusief personeelsbestand. Daarom roepen we iedereen die zich herkent in onze vacatures op om te reageren.

Wat bieden wij:

Een leuke veelzijdige functie voor 38 uur per week. Salaris conform de horeca CAO, afhankelijk van je leeftijd, niveau en ervaring. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij gemotiveerd, op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging en denk jij ons financiële team te kunnen versterken? Solliciteer dan nu.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, nachtelijke cocktailbar, club, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 172 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.