Management Stage Finance

Solliciteer nu

Management Stage Finance

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, sound bar, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 201 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

De finance-afdeling is het knooppunt waar de financiële (geld)stromen van alle plekken van Volkshotel binnenkomen. Als Management Stagiair Finance ben je samen met je collega’s van het finance team verantwoordelijk voor de administraties van het hotel, de restaurants, bars en club. Er gebeurt veel binnen de muren van Volkshotel en elke dag kan anders verlopen. Jij laat je hierdoor niet afleiden en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden van de afdeling netjes en op tijd worden afgerond. Flexibel en leergierig als jij bent kijk je waar je kunt helpen en denk je mee over oplossingen omtrent verschillende administratieve zaken. Je rapporteert aan de financieel manager. Heb jij zin in een veelzijdige en afwisselende stage met leuke collega's? Lees dan vooral verder.

Verantwoordelijkheden:

  • Deel uitmaken van de crediteuren- en debiteuren- en grootboekadministratie.
  • Het ondersteunen bij een correcte en tijdige maand- en jaarafsluiting.
  • Het controleren en afstemmen van binnenkomende betalingen.
  • Het maken van Ad hoc rapportages.

Behalve deze vaste taken welke onderdeel uitmaken van de finance afdeling is er de mogelijkheid maandelijkse management meetings bij te wonen. We denken daarnaast graag mee bij het vinden van een leuk en uitdagend project welke zowel aan de eisen van school voldoet en tegelijkertijd interessant is voor het Volkshotel.

Wat vinden wij verder belangrijk:

  • Je bent op zoek naar een managementstage, bij voorkeur financiële richting of hotelschool
  • Je hebt kennis en ervaring met een hotel en/of horeca (pre)
  • Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en stressbestendig en integer.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent fulltime beschikbaar (of minimaal 32 uur) en je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.
  • Je weet van aanpakken, kan goed overweg met computers en maakt jezelf snel finance programma's eigen.

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam zelf en bouwen aan een divers en inclusief personeelsbestand. Daarom roepen we iedereen die zich herkent in onze vacatures op om te reageren.

Wat bieden wij:

Een leuke veelzijdige stage voor 32 - 38 uur per week en uiteraard een stagevergoeding. Plons na je dienst nog even in onze hot tubs en sauna op de achtste verdieping of doe mee aan een yogales. Hier mag je gratis gebruik van maken. Nog niet naar huis? Dat hoeft niet, je krijgt als stagiair korting op alles (programmering, kamers, eten en drinken) in het hotel. Als stagiair van Volkshotel mag je een keer gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook nog rekenen op lunch tijdens je dienst, gezellige borrels en het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij gemotiveerd, op zoek naar een leuke stage en denk jij ons team te kunnen versterken? Solliciteer dan nu.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, nachtelijke cocktailbar, club, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 172 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.