Kok Werkplaats

Solliciteer nu

Zelfstandig Werkend Kok Werkplaats

In Werkplaats gaat buffelen over in borrelen. Een plek waar kunstenaars en jonge ondernemers croissants verorberen en nieuwe plannen smeden. Waar overwogen besluiten worden genomen en films voor het eerst daglicht zien. De plek voor werken zonder kantoor en koffie zonder filter.

Voor Werkplaats zijn wij op zoek naar een kok die zelfstandig de keuken van Werkplaats kan runnen. Werkplaats – op de begane grond van Volkshotel – is een groot café met terras, met daarnaast flexwerkplekken voor ZZP’ers en freelancers met terras. Het is een ontmoetingsplek waar veel verschillende mensen samenkomen. Werkplaats heeft een zelfbedieningsbar, waar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat eten en drinken kan worden besteld. Van een croissantje met koffie tot een gezonde lunch. En van bier en bitterballen tot een burger met friet. Heb jij al minimaal twee jaar plezier in het koksvak en vind je het leuk om fastfood zoals burgers te bereiden? Dan word jij misschien onze nieuwe collega.

Ben jij:

  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)?
  • Stressbestendig en minimaal 18 jaar oud?
  • Flexibel, punctueel, sociaal vaardig en spreek je Engels?
  • Iemand die graag alleen werkt en daar de verantwoordelijkheid voor neemt?

Zo ziet je dag eruit:

Je bereid bestelde gerechten volgens recept en planning en zorgt dat alles wat de keuken verlaat er goed uitziet en lekker smaakt. Tussendoor maak je je werkomgeving en het keukenapparatuur schoon. Je leeft de hygiënevoorschriften na en geeft bijzonderheden/mankementen door aan de leidinggevende. Verder houd je de voorraad in de gaten en geef je eventuele bestellingen door aan de sous chef. Als er nieuwe artikelen worden geleverd, help jij mee met het ontvangen en opslaan hiervan. Wil je als je dienst erop zit nog blijven hangen? Gezellig! Je krijgt als medewerker namelijk korting op alles in het hotel.

Wat vinden we verder belangrijk?

  • Je communicatieve vaardigheden
  • Je doorzettingsvermogen
  • De snelheid waarmee je je werk doet
  • Begrip en correcte uitvoering van de HACCP

Wat bieden wij:

Het betreft een aanstelling voor 32-38 uur per week. Werktijden zijn van 12.00-22.00, bij voorkeur 4 dagen per week. Salaris conform de horeca CAO, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar een keer gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gratis yoga/hot tubs/sauna, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij de zelfstandig werkend kok die we zoeken? Solliciteer dan nu.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.