Administratief Medewerker Personeelszaken

Solliciteer nu

Administratief Medewerker Personeelszaken

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, sound bar, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 216 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

De HR-afdeling van Volkshotel regelt alle administratieve zaken omtrent personeel en salarissen. Vind jij administratieve werkzaamheden leuk en ben je goed in multitasken? Dan ben jij misschien de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn! Geen ervaring in personeelszaken? Geen probleem, wij kunnen je hierin trainen en opleiden.

Wat ga je doen

Je bent medeverantwoordelijk voor de personeelsadministraties van het hotel, het restaurant, de bar en de club. Daaronder valt het volgende:

 • Je verzorgt werkzaamheden met betrekking tot in-, door- en uitstroom van personeel, zoals het opstellen van arbeidscontracten, contractverlengingen, contract beëindigingen
 • Je verzorgt de personeelsadministraties voor 150-200 medewerkers en zorgt voor het compleet maken van de personeelsdossiers
 • Je helpt met de voorbereiding van de salarisadministratie
 • Je registreert de personeelsgegevens van de medewerkers in verschillende systemen
 • Je wordt een vraagbaak voor de medewerkers op het gebied van personeelszaken
 • Je zet vacatures uit en beheert vacaturesites
 • Je beheert de HR-mailbox
 • Je stelt verschillende periodieke HR-rapportages op

Wie zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar een proactieve, initiatiefnemende persoonlijkheid, iemand die nauwkeurig, leergierig, betrouwbaar en integer is. Je ziet snel verbanden binnen je verschillende werkzaamheden en kunt snel schakelen tussen steeds veranderende werkomstandigheden. Je bent enthousiast, kunt goed samenwerken, maar ook nauwkeurig zelfstandig aan de slag.

Kennis en ervaring:

 • Je hebt een afgeronde mbo 4-opleiding of gelijk niveau, bij voorkeur in een administratieve richting
 • Je hebt gedegen kennis van Microsoft Office met nadruk op Excel
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam
 • Je weet van aanpakken, kan goed overweg met computers en maakt jezelf snel verschillende HR- programma’s eigen
 • Administratieve (HR) ervaring is een pre.

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam zelf en bouwen aan een divers en inclusief personeelsbestand. Daarom roepen we iedereen die zich herkent in onze vacatures op om te reageren.

Wat bieden wij jou:

Het betreft een parttime aanstelling voor 3 tot 4 dagen (22,8 /30.4 uur) per week. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je ervaring en verantwoordelijkheden. Plons na je dienst nog even in onze hot tubs en sauna op de achtste verdieping of doe mee aan een yogales. Hier mag je gratis gebruik van maken. Nog niet naar huis? Dat hoeft niet, je krijgt als medewerker korting op alles (programmering, kamers, eten en drinken) in het hotel. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: Lunch tijdens je dienst, een extra vakantiedag, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij gemotiveerd, op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging en denk jij ons team te kunnen versterken? Solliciteer dan nu.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, nachtelijke cocktailbar, club, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 172 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.