Vanwege COVID-19 nemen we geen sollicitaties aan. Wil je een notificatie ontvangen zodra je weer kunt solliciteren?Notificeer mij

Freelance junior creative (Grafisch ontwerp & design)

Notificeer mij

Freelance junior creative (Grafisch ontwerp & design)

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, sound bar, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 216 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Als junior creative werk je mee aan de visuele identiteit van alles wat met Volkshotel te maken heeft. Van deursigning tot programma posters. Je werkt nauw samen met de artdirector en het marketing- en programmateam om Volkshotel visueel te versterken. 

Verantwoordelijkheden

  • Ontwerpen en uitvoeren van visuele materialen die consistent zijn aan de huisstijl

  • Samenwerken met het marketing- en programmateam om creatieve concepten en campagnes te ontwikkelen die de merkstrategie ondersteunen

  • Proactief bijdragen aan brainstormsessies en creatieve vergaderingen met originele ideeën en ontwerpoplossingen

  • Zorgen voor een hoge kwaliteit en consistentie van alle uitgaande ontwerpen, met aandacht voor detail en respect voor deadlines.

Wat vragen wij

  • Een afgeronde opleiding in Grafisch ontwerp of een gerelateerd veld

  • Ervaring met grafische ontwerp software zoals Adobe Creative Suite

  • Een portfolio dat zowel werk binnen een vaste huisstijl als originele creatieve projecten toont

  • Uitstekende communicatievaardigheden en de capaciteit om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

  • Flexibiliteit en de bereidheid om bij Volkshotel op locatie te werken.

Wat bieden wij:

Een veelzijdige functie op freelance basis voor ongeveer 1 dag per week.  

Ben jij gemotiveerd, op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging en denk jij ons team te kunnen versterken? Solliciteer dan nu.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.