Ervaren Bartender Doka

Solliciteer nu

Ervaren Bartender Doka

Doka is een ondergrondse en intieme sound bar waar de nacht, muziek en andere vormen van cultuur samenkomen. Het programma van Doka komt tot stand door samenwerkingen met Broedplaats VKG – de creatieve studio’s binnen Volkshotel – en artistiek talent binnen én buiten Amsterdam. Dit maakt Doka de huiskamer en het verlengstuk van dj’s, kunstenaars, live bands en andere creatieven.

Zoek jij een leuke bijbaan? Sound bar Doka – in de kelder van Volkshotel – is op zoek naar een ervaren bartender. Vind je werken in de nacht geen enkel probleem en heb je ervaring achter de bar? Dan word jij misschien onze nieuwste collega.

Ben jij:

  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)?
  • Representatief, sociaal vaardig en gastgericht?
  • Een echt nachtdier?
  • Flexibel en stressbestendig?

Zo ziet je dag eruit:

De bar is jouw domein: Jij tapt perfecte biertjes en maakt lekkere cocktails. Daarnaast hou jij je werkplaats schoon en rapporteer je aan je shiftleader. Blijven hangen na je dienst? Dat kan. Je krijgt als medewerker korting op alles (programmering, kamers, eten en drinken) in het hotel. Daarnaast krijg je gratis toegang tot de hottubs en sauna van Badplaats en alle yogalessen.

Wat vinden we verder belangrijk?

  • Je productiviteit
  • Je doorzettingsvermogen
  • Ervaring met het maken van cocktails is een pre

Wat bieden we?

Het betreft een oproepovereenkomst met een minimale beschikbaarheid van 16 uur per week. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, prestatieverhoging, eindejaarsbonus, gratis yoga/hot tubs/sauna, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij de bartender die we zoeken? Solliciteer dan nu.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

In Doka voert geluid de boventoon. Vanuit de sound bar zenden DJs, bands, en creatieven hun klanken de wereld in. De kelder is de plek waar verschillende subculturen elkaar ontmoeten. Relax of laat jezelf gaan. Hier kan het escaleren terwijl je onzichtbaar blijft. 

We stimuleren de talrijke ontmoetingen die in Canvas plaatsvinden. Van zakelijk ontmoetingen, tot vriendschappelijke etentjes, tot een lekkere flirt aan de bar of op de dansvloer. Maar denk ook aan de ontmoetingen tussen dag en nacht, eten en dansen, etc.


Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen. Canvas is een plek waar je naartoe gaat om plezier te hebben.

We blijven graag bij onszelf. We zijn nuchter, zonder poespas maar altijd amicaal en warm. We laten graag onze eigen smaak zien, zowel in het eten als de muziek en inrichting.

Door pretentieloosheid, gastvrijheid en betaalbaarheid willen we een ongedwongen, vanzelfspreked de en gezellige sfeer creëren waarin iedereen zich welkom voelt.