Creatieve Host Canvas

Solliciteer nu

Creatieve Host Canvas

Canvas is een plek voor dag en nacht. Waar dineren en dansen hand in hand gaan. Neem een ontbijtje, het eerste biertje van de dag of wacht op de lichtjes van de nacht. Laat je verbazen door het overrompelende uitzicht, loop een verse kater op of leeg je hoofd op het terras.

Voor restaurant Canvas zijn we op zoek naar een nieuwe creatieve host. Een enthousiaste vrije geest. Een orkestleider van de avond die zich bezighoudt met de gastbeleving en sfeerbeheer. En een persoon die oog heeft voor het interieur en het concept van de plek. Vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken, naast hosting ook te werken aan de sfeer en te zorgen voor een creatieve inslag? Dan word jij misschien onze nieuwe collega.

Ben jij:

  • Woonachtig in Amsterdam (of omgeving)?
  • De Nederlandse taal machtig?
  • Representatief, sociaal vaardig en gastgericht?
  • Een charismatisch en vriendelijk persoon?
  • Creatief, vindingrijk en innovatief?
  • Gepassioneerd door gastronomie en interieur?
  • Per direct beschikbaar?

Zo ziet je dienst eruit:

Voordat de gasten arriveren in de avond ben je alvast bezig met het creëren van een fijne ambiance. Je zorgt voor passende muziek en verlichting en checkt of alles in orde is in het restaurant. Vervolgens loop je de reserveringen door en geef je een briefing aan het Canvas-team. Wanneer de gasten arriveren ben jij het gezicht dat ze als eerste zien. Jij bent de orkestleider van de avond. Je begeleidt mensen naar hun tafels en zorgt er samen met het team voor dat iedereen een top avond beleeft. Je schroomt niet om tijdens de avond een praatje te maken met de gasten, checkt regelmatig of alles naar wens verloopt en anticipeert waar nodig om de beleving te verbeteren.

Wat bieden we?

Het betreft een aanstelling voor 24-38 uur per week. Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, gratis yoga/hot tubs/sauna, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volksverjaardagsfeest.

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam zelf en bouwen aan een divers en inclusief personeelsbestand. Daarom roepen we iedereen die zich herkent in onze vacatures op om te reageren.

Ben jij de host die we zoeken? Solliciteer dan nu.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

De diverse functionaliteiten van de ruimte maken van Canvas een plek die constant in beweging is. Publieksstromen wisselen elkaar af, vullen elkaar aan en overlappen op veel tijden, waardoor er een interessante mix van mensen ontstaat die wellicht allemaal met een andere insteek naar deze plek zijn gekomen. 

Canvas is toegankelijk, ongedwongen en pretentieloos, maar levert wel kwaliteit en goede service tegen een betaalbare prijs. Canvas moet een plek zijn waar je komt aanwaaien en snel ‘per-ongeluk’ blijft hangen. Hier ontmoet je mensen die je anders nooit zou spreken. Door de ongedwongen en daardoor gezellige sfeer laat iedereen hun status minder gelden en kunnen er interessante ontmoetingen ontstaan. 

In Canvas is iedereen welkom, want het is juist de verscheidenheid aan mensen dat Canvas zo bijzonder maakt. De muziek en het eten staan niet op de eerste plek; de gasten komen voor een leuke tijd en de gezellige sfeer.

We stimuleren de talrijke ontmoetingen die in Canvas plaatsvinden. Van zakelijk ontmoetingen, tot vriendschappelijke etentjes, tot een lekkere flirt aan de bar of op de dansvloer. Maar denk ook aan de ontmoetingen tussen dag en nacht, eten en dansen, etc.


Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen. Canvas is een plek waar je naartoe gaat om plezier te hebben.

We blijven graag bij onszelf. We zijn nuchter, zonder poespas maar altijd amicaal en warm. We laten graag onze eigen smaak zien, zowel in het eten als de muziek en inrichting.

Door pretentieloosheid, gastvrijheid en betaalbaarheid willen we een ongedwongen, vanzelfspreked de en gezellige sfeer creëren waarin iedereen zich welkom voelt.