Allround Medewerker Technische Dienst - De Fundering

Solliciteer nu

Allround Medewerker Technische Dienst - De Fundering

Deze vacature plaatsen we namens De Fundering. De Fundering is niet alleen verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van Volkshotel, maar ook voor het filmhuis LAB111 en er komen diverse projecten aan in bijvoorbeeld The Anthony Utrecht. Hierdoor zijn we op korte termijn op zoek naar een Allround Medewerker Technische Dienst die zich snel thuis voelt en mee kan groeien met De Fundering.

Er gebeurt veel in en rondom onze plekken. Soms is er iets stuk of toe aan een onderhoudsbeurt. Het TD team zorgt ervoor dat alles blijft werken. Van onderhoud op lichtknopjes tot hulp bij de bouw van een compleet nieuwe verdieping met 24 hotelkamers tot het bouwen van nieuwe bioscoopzalen in een Rijksmonument. Als Medewerker Technische Dienst ben je onderdeel van het TD-team en heb je een ondersteunende functie. Vind je het leuk om in een creatieve en internationale omgeving te werken en ben je handig, positief ingesteld en leergierig? Laat het dan weten!

Wat vragen wij:

  • Rijbewijs B

  • Iemand die zich gemakkelijk naar Amsterdam en Utrecht kan verplaatsen

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

  • Flexibiliteit (7 dagen per week inzetbaar en beschikbaar voor oproepdiensten)

  • Klant- en servicegerichtheid

  • Een handige en harde werker

  • Aandacht voor details en kwaliteit

  • Resultaatgerichtheid en ambitie

  • En technische achtergrond met een bijbehorend diploma

Wat bieden wij:

Een aanstelling voor 40 uur per week. Salaris is marktconform en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Als werknemer mag je ieder jaar een keer gratis in een van de hotels overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: gratis wekelijkse yogalessen in Volkshotel, korting op alles in de verschillende gebouwen, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij gemotiveerd, op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging en denk jij dat deze baan wat voor je is? Solliciteer dan nu!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Peter Mooij op 06-11491703

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.