Accountmanager New Business

Solliciteer nu

Accountmanager New Business

In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers 24x7 samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Creativiteit en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, club, groot restaurant, broedplaats, zalen, badplaats, flexwerkplekken en 216 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Accountmanager New Business / Assistent Revenue Management (38 uur per week)

Als Accountmanager New Business is het jouw taak om op zoek te gaan naar nieuwe zakelijke klanten voor hotelovernachtingen. Je maakt zelfstandig contact met partijen die passen bij Volkshotel en sluit contracten af. Je bouwt relaties op en bent actief bezig om duurzame samenwerkingen op te zetten en te onderhouden. Je houdt ervan om in een creatief hotel te werken, bent omzetgedreven en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je werkt samen met en rapporteert direct aan de Revenue Manager. Hiernaast ondersteun je de Revenue Manager met dagelijkse taken en neem je deze over bij zijn afwezigheid.

Wat ga je doen:

 • Samenstellen van leadslijsten van potentiële klanten en koude telefonische acquisitie;
 • Toekomstige klanten informeren over faciliteiten, prijzen en mogelijkheden tot samenwerking;
 • Ontvangen/bezoeken/verzorgen van rondleidingen;
 • Bezoeken van netwerkborrels en evenementen / jezelf laten zien als Accountmanager van Volkshotel via LinkedIn;
 • Onderhouden van (bestaande) klanten / afsluiten en verlengen van contracten;
 • Administratie van contracten, klantgegevens en reserveringen;
 • Meedenken over de strategie/aanpak voor het werven van nieuwe zakelijke contracten;
 • Ondersteunen van de Revenue Manager op het gebied van beheer van de kamerprijzen, rapportage en kamerverkoop via online boekingskanalen.

Wie zoeken wij:

 • Je hebt een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding- bij voorkeur hotelmanagement;
 • Je hebt werkervaring en plezier in koude acquisitie;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je hebt lef, je bent omzet gedreven, en gewend om met targets te werken;
 • Je beschikt over analytische en administratieve vaardigheden;
 • Je weet makkelijk contacten te maken en beschikt over een groot (zakelijk) netwerk;
 • Kennis van IDPMS, Google Sheets en/of Microsoft Excel is een pre;
 • Je woont in Amsterdam.

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als Amsterdam. Wij moedigen verschillende identiteiten aan om te solliciteren en bouwen aan een evenwichtig samengesteld personeelsbestand. We hebben jou daarbij nodig. Onze vacatures staan open voor elke kandidaat die zich in de vacature herkent.

Wat bieden wij:

Het betreft een aanstelling voor 38 uur per week. Wij bieden een informele en inspirerende werkomgeving, de mogelijkheid om je te ontwikkelen, inclusief jonge, enthousiaste collega’s en een salaris op basis van horeca cao (accountmanager 1, schaal 7). Als werknemer van Volkshotel mag je ieder jaar gratis in het hotel overnachten. Daarnaast kun je ook op het volgende rekenen: een extra vakantiedag, korting op alles in het gebouw, gezellige borrels en ieder jaar het Volks-verjaardagsfeest.

Ben jij de Accountmanager New Business die wij zoeken? Solliciteer dan nu.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders. Maar ook voor makelaars en punk rockers. Voor dandy’s en dichters. Afwassers en onderwaterlassers. Voor biologen, arbeiders, nachtvlinders en kunstenaars. Kortom, voor iedereen. Volkshotel creëert ontmoetingen. En de ontmoetingen creëren het Volkshotel. Dit is een hotel van het Volk. Dit is Volkshotel.

Volkshotel is een plek waar veel verschillende mensen samenkomen. Dat is de kracht. Volkshotel probeert zo interessant en prettig mogelijke ontmoetingen te faciliteren.


De houding is functioneel en pretentieloos. Open voor alle mensen die open staan voor alle mensen. Ook toegankelijk in prijs.

Alhoewel het hotel pretentieloos is en open staat voor iedereen, doet het niet overdreven zijn best om iedereen te pleasen. Als we hebben bedacht dat iets goed is, dan staan we daarvoor.

Als je het zelf leuk hebt, hebben anderen het ook leuk. We proberen een plezierige omgeving te creëren voor iedereen.